Algemeen | Praktijk | Adviesbureau | Contact menu
Meer over 'Meer Ergonomie'

'Meer Ergonomie' is een ergonomisch adviesbureau bestaande uit ergotherapeuten. Dit brengt een combinatie van voordelen met zich mee die andere adviseurs niet kunnen bieden.
Getraind in het analyseren van alle denkbare activiteiten;
Welke handelingen moet iemand kunnen, waar ontstaat (mogelijk) overbelasting en hoe kan dit worden voorkomen?
Creatief in het bedenken van oplossingen rekeninghoudend met;
Het aanwezige budget, mogelijkheden op korte en lange termijn, eventuele toekomstige veranderingen, gedragsveranderingsmogelijkheid van medewerker.
Denkend vanuit een holistische visie, mens in zijn totaal;
Van waaruit ontstaat een klacht, bijv. schouderklachten? –
fysieke overbelasting werk, sportblessure, stress privé, werkdruk i.v.m. idee van onbekwaamheid, turen i.v.m. slechte ogen, etc. of een combinatie van factoren.
Kennis van gedragsverandering;
Hierdoor kan goed worden ingespeeld op het niveau van de werknemer waardoor borging van de advisering een grotere kans van slagen heeft.
Daarnaast bestaat ‘Meer Ergo’, ook uit een praktijk voor ergotherapeutische zorgverlening, ‘Meer Ergotherapie’. Hierdoor is het mogelijk om, in sommige gevallen, een individuele medewerker verder te helpen binnen de praktijk via een verwijzing van een (bedrijfs-) arts op kosten van de ziektekostenverzekeraar. Voordeel hiervan is dat wij een praktijk zijn met veel ervaring in arbeidssituaties en dat medewerkers die, eventueel na ons advies, worden doorverwezen, niet naar een andere therapeut hoeven.

Algemeen Meer Ergo - Praktijk Meer Ergo - Adviesbureau Meer Ergo - shop - Contact Meer Ergo